Nieuws:

Boek “The North Downs Way” door Math de Ponti is uitgegeven op 27 nov. 2008

Bestellen: deponti@planet.nl

Kosten 11 euro.

Deel 1 en deel 2 op deze site

Math de Ponti

www.ponti.nl
deponti@planet.nl

Rondleidingen door Roermond

Rondleidingen door de natuur

Expositie carnaval 2011 Café de Verleiding Roermond

   
 
 Activiteiten


Math de Ponti is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven met bedrijfsnaam: “Un Bon Giorno”

Math de Ponti als tekstschrijver:

Math schrijft speelse teksten. De biologische achtergrond komt daarbij goed van pas. Vanwege zijn interesse voor cultuur-historische zaken krijgt de lezer snel veel interessante informatie. De teksten worden daarbij levendiger door foto’s die Math zelf maakt.

In 2008 is zijn boek verschenen over de North Downs Way. Math beschrijft op een luchtige wijze de cultuur-historische achtergronden van het Graafschaf Kent in Zuidoost Engeland. De informatie die daarin verwerkt is, is vaak ook te plaatsen in onze eigen omgeving.

Laat uw bedrijf tot zijn recht komen in de omgeving waar het gevestigd is.

Math als organisator:

Math organiseert al jaren dagexcursies voor kleine en grote groepen. Math kent het Limburgse land op zijn duimpje. Een dag vol afwisseling met cultuur maar ook met de gezelligste restaurants en cafés van Limburg.

Zijn vindingrijkheid is groot. Math regelt het: wandelen en/of een ontspannen fietstocht, zeilen of een stadswandeling met een wijnproeverij in Roermond.

Een Italiaanse avond waarin U informatie krijgt over vakantiebestemmingen in de Abruzzo, de Dolomieten, het Aostadal, Toscane, La Marche en Umbrië. De eilanden Sicilië en Sardinië maar ook de steden Rome, Napels en Venetië. Daarbij leuke tips over Italiaanse literatuur.

Overleg eens met Math en U en uw collega’s hebben een gezellige en ontspannen dag.

Math als Fotograaf:

Zie de foto's op deze site.

In café De Verleiding aan de Roerkade in Roermond zijn foto's van Math gebruikt om het Café sfeervol in te richten met Carnaval 2011

Contact: Math de Ponti 0657931123 deponti@planet.nl

   
 

 

   
   
adder